Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Novinky zo sveta pamäťových médií

Revolúcia v ukladaní dát: Najnovšie 24TB a 28TB HDD od spoločnosti Western Digital

V neustále sa meniacom svete skladovania dát urobila spoločnosť Western Digital revolučné kroky so svojimi najnovšími produktmi – Ultrastar DC HC580 a HC680, spolu s WD Gold 24TB HDD. Tieto disky, ktoré zahŕňajú najmodernejšie technológie, ponúkajú obrovský potenciál pre podniky hľadajúce spoľahlivé a vysokokapacitné úložiská.

Ultrastar DC HC580 & HC680: Výkon a Hustota v Plnom Rozsahu

Ultrastar DC HC580 ohromuje svojou kapacitou 24TB a vylepšenou technológiou OptiNAND, čo predstavuje skok v hustote dát. Táto inovácia umožňuje až neuveriteľných 612TB hrubého úložného priestoru na rack unit, čo vyhovuje prostrediam so obmedzenou energiou a zároveň prináša 12% zlepšenie energetického výkonu oproti jeho predchodcom.

S Ultrastarom DC HC680 spoločnosť preniká do oblasti 28TB SMR diskov. Navrhnutý pre sekvenciálne zápisové zaťaženia v cloudových a podnikových prostrediach, maximalizuje hustotu úložiska, watt/TB a $/TB, čo ho robí ideálnym pre rôzne aplikácie od hromadného úložiska po veľké úložiská údajov.

WD Gold 24TB CMR SATA HDD: Nový štandard spoľahlivosti

WD Gold 24TB CMR SATA HDD je navrhnutý pre podniky a malé a stredné podniky a zaručuje zvýšenú spoľahlivosť pre veľké úložiská údajov a podnikové zaťaženia. S vylepšenou spoľahlivosťou až do 2,5 milióna hodín MTBF, technológiou ochrany pred vibráciami a 5-ročnou obmedzenou zárukou, ide o prejav záväzku spoločnosti Western Digital poskytovať spoľahlivé úložné riešenia.

Dostupnosť a Budúce Možnosti

Zatiaľ čo WD Gold 24TB HDD je už v distribučných kanáloch a čoskoro sa dostane na trh, Ultrastar DC HC580 a HC680 sa skúšajú v podnikových prostrediach, pričom SATA verzie sú k dispozícii na použitie. V prvom štvrťroku roku 2024 sa očakáva príchod variantov založených na technológii SAS, čím sa rozšíri paleta možností pre podniky hľadajúce robustné úložné riešenia.

Pre spoločnosti zaoberajúce sa obnovou dát, akou je aj naša, je nevyhnutné byť vždy informovanými o týchto technologických pokrokoch. S nárastom týchto kapacít úložiska sa stáva kľúčovým zabezpečenie integrity dát a možnosti obnovy kompatibilné s týmito pokročilými diskami.

Zdroj: https://wccftech.com/western-digital-ultrastar-gold-24-tb-cmr-hdds-shipping-28-tb-smr-ramping/

Author

Miroslav Ferianc

Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *