Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Novinky zo sveta pamäťových médií

Micron predstavuje sériu 3500 NVMe SSD: Lepší výkon a snaha preraziť na OEM trh

V dobách, keď sa technologická krajina svedčí poklesom vo flashovom trhu, Micron ignoruje prognózy a pokračuje v predstavovaní inovatívnych produktov. Medzi nedávnymi vstupmi na trh s úložiskami patrí aj predstavenie SSD disku Micron 3500 NVMe, čo je dôkazom ich úsilia posunúť hranice na OEM trhu.

Využívajúc špičkovú 232L 3D TLC NAND, Micron pokračuje vo vytváraní nových parametrov výroby NAND, chvália sa vyššou hustotou bitov a zlepšenými výnosmi. Tento technologický náskok nielenže poskytuje spoločnosti lepšiu flexibilitu v cenotvorbe, ale tiež vytvára základ pre zvýšenú integritu dát – kľúčový faktor pre obnovu dát.

3500 NVMe SSD predstavuje významný míľnik ako prvý PCIe Gen4 x4 232L 3D TLC NAND OEM disk na trhu. Micron, známy pre vývoj spoľahlivých SSD platform, ktoré sú uvádzané pod značkou Crucial pre koncových používateľov, zároveň uvádza tieto platformy pod značkou Micron pre OEM a systémových integrátorov.

Pokiaľ ide o technické schopnosti 3500 NVMe SSD, využíva silu Micronovho 232L 3D TLC NAND spolu s kontrolérom Phison E25, aby nastavil nové štandardy v OEM trhoch. Čo je fascinujúce pre profesionálov v oblasti obnovy dát, nie je len vynikajúci výkon disku, ale aj dôsledky, ktoré prináša pre zachovanie a obnovu dát v špičkových systémoch.

Integrácia Micron 232L 3D TLC NAND je dôkazom ich záväzku voči vyššej hustote bitov a zlepšeným výnosom. Takéto pokroky nie len sľubujú lepšie ceny a marže, ale tiež kladú základy pre zlepšenú integritu dát – kľúčový faktor pre obnovu dát.

3500 NVMe SSD, určený pre špičkové pracovné stanice a herné systémy, sa môže pochváliť impozantnými špecifikáciami, ktoré posúvajú hranice Gen4 NVMe diskov. Jeho výkon dosahujúci až 7 GBps v peak čítaniach (o niečo nižší než u T500 s 7,4 GBps z dôvodu OEM špecifikácií) ponúka vynikajúcu platformu pre výkonné výpočty.

Z hľadiska obnovy dát, vytrvalosť disku, v súlade s T500, spolu s 3-ročnou zárukou, prisľubuje spoľahlivosť a udržateľný výkon – kľúčový aspekt pri obnove údajov zo zariadení s pamäťami.

Pre spoločnosti zaoberajúce sa obnovou dát je zaujímavým faktom precízne inžinierstvo za firmwarem disku, šité na mieru pre OEM. Tento detailný prístup zaručuje kompatibilitu a robustnosť vo výkonných systémoch, predstavujúc výzvy a príležitosti pre expertov v oblasti obnovy dát, ktorí sa snažia zachrániť údaje z týchto pokročilých diskov.

Aj keď chýba 4TB varianta pri spustení, čo môže vyzerať obmedzujúco pre potreby obnovy údajov s vysokou kapacitou, plány na rozšírenie rodiny Crucial T700 a Micron 3500 NVMe sľubujú nádej na budúce úsilie pri obnove údajov z väčších konfigurácií úložísk.

Pre spoločnosti zaoberajúce sa obnovou dát v prostredí neustále sa meniacich úložísk, predstavenie Micron 3500 NVMe SSD vyžaduje hlbší pohľad do nuáns systémov a úsilia pri získavaní údajov z týchto pokročilých diskov. Porozumenie ich unikátnej architektúry, nuansí v firmware a kompatibilných nuansí sa stáva nevyhnutným pre efektívne získavanie cenných informácií v prostrediach, kde je dôležitá integrita údajov.

Ako Micron pokračuje v nastavovaní nových štandardov v oblasti technológií úložísk, firmy zaoberajúce sa obnovou dát sú konfrontované s výzvami aj príležitosťami, otvárajúc cestu pre hlbšie preskúmanie a inovácie v oblasti získavania údajov z pokročilých úložných riešení.

My v MACROFER budeme pokračovať ďalším pohľadom na zložité procesy obnovy údajov z pokročilých úložných zariadení ako je Micron 3500 NVMe SSD, preskúmame výzvy a stratégie pri zachránení cenných údajov v prostrediach s vysokým výkonom.

Zdroj: https://www.anandtech.com/show/21176/micron-3500-nvme-ssd-232l-3d-tlc-and-phison-e25-for-the-oem-market


Author

Miroslav Ferianc

Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *