Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Novinky zo sveta pamäťových médií

Samsung 990 EVO SSD: prvý hybridný PCIe 4.0 x4 a 5.0 x2 SSD na svete predstavuje revolúciu v ukladaní dát

V neustále sa meniacom svete technológií určených na ukladanie dát priťahuje nadchádzajúci uvedený SSD Samsung 990 EVO M.2 2280 pozornosť technologických nadšencov a odborníkov z oblasti obnovy dát. Aj keď sa oficiálne špecifikácie krátko objavili pred ich stiahnutím, 990 EVO sľubuje byť hroumeniacim faktorom nielen pre skladovanie, ale aj pre spoločnosti zamerané na obnovu dát, ktoré hľadajú aktuálne riešenia najvyššej kvality.

Adaptívna schopnosť duálneho režimu:

To, čo 990 EVO vynáša, je jeho schopnosť pracovať v adaptívnom duálnom režime, podporujúcom tak PCIe Gen 4 x4, ako aj Gen 5 x2. Tento predvídavý dizajn sa hladko začleňuje do súčasnej infraštruktúry Gen 4, ktorú nájdeme v mobilných platformách od AMD a Intel. S očakávaným prechodom priemyslu na Gen 5 ponúka Samsungovo riešenie jedinečnú výhodu pre spoločnosti zaoberajúce sa obnovou dát, ktoré majú na starosti rôzne architektúry úložiska.

Pokročilá technológia ovládača pre bezproblémovú integráciu:

V srdci 990 EVO leží ovládač SSD Samsung S4LY022 Piccolo, ktorý predstavuje technologický zázrak. S 4-lane Gen 5 ovládačom a PHY zabezpečuje tento ovládač bezproblémovú integráciu počas procesu obnovy dát. Spätná kompatibilita ovládača a jeho schopnosť dohodnúť sa s hostiteľským systémom umožňujú odborníkom na obnovu dát jednoduché prispôsobenie sa rôznym požiadavkám na šírku pásma a počet ciest.

Efektívnosť a úspory energie:

Pre spoločnosti zaoberajúce sa obnovou dát je energetická efektívnosť kľúčovým faktorom pri udržaní integrity obnovených dát. 990 EVO sa môže pochváliť výraznou energetickou efektívnosťou, dosahujúc prenosové rýchlosti 2-3 krát na watt oproti svojmu predchodcovi, 970 EVO. To je možné vďaka 5nm výrobnému procesu ovládača Piccolo a efektívnym vylepšeniam 133L V-NAND v V6 Prime. V reálnych scenároch to znamená zvýšenú spoľahlivosť počas procesu obnovy dát.

Špecifikácie prispôsobené pre obnovu:

  • Kapacita: 1TB, 2TB
  • Ovládač: Samsung S4LY022 Piccolo
  • NAND Flash: Samsung 7. generácia V-NAND (176L 3D TLC)
  • Formát, rozhranie: Jednostranný M.2-2280, PCIe 4.0 x4 / 5.0 x2, NVMe 2.0
  • Sekvenčné čítanie: 5000 MB/s
  • Sekvenčné písanie: 4200 MB/s
  • Náhodné čítanie IOPS: 680K (1TB), 700K (2TB)
  • Náhodné písanie IOPS: 800K
  • SLC Caching: Áno
  • TCG Opal šifrovanie: Áno
  • Záruka: 5 rokov
  • Štítková odolnosť zápisu: 600 TBW (1TB), 1200 TBW (2TB)

Záver:

Pre odborníkov na obnovu dát sa SSD Samsung 990 EVO javí ako silný spojenec v úsilí o získanie a ochranu cenných dát. Jeho schopnosť pracovať v adaptívnom duálnom režime, pokročilá technológia ovládača a výnimočná energetická efektívnosť ho robia ideálnou voľbou pre riešenie rôznych skladovacích scenárov. Ako s nádejou očakávame oficiálne informácie o spustení a cenách, 990 EVO signalizuje novú éru možností pre spoločnosti zaoberajúce sa obnovou dát, ktoré sa snažia držať krok s rýchlym tempom sveta skladovacej technológie. Čakajte na aktualizácie o tomto revolučnom SSD a jeho potenciál.

Author

Miroslav Ferianc

Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *